Bier en Ballen tocht: Heerlijk varen met Bier en warme bittergarnituur…

Meer info

Te voet en te vaart.... ontspanning en ontdekking van Leiden.…

Meer info

" De maffe 80" leuk en uitdagend groepsspel voor jong en oud…

Meer info

Acteur "Rembrandt" vertelt u op ludieke en komische wijze over de geschiedenis van Leiden. Wandelend of varend.…

Meer info

uniek stadsspel "het mysterie van Leiden" , speel letterlijk in de hoofdrol van je eigen speelfilm…

Meer info

Vaartocht op maat..... bepaal zelf de vaarduur op- en afstapplek en de catering aan boord…

Meer info

High wine onboard: varen met heerlijke hapjes en wijn…

Meer info

Heerlijk genieten van een BBQ aan boord…

Meer info

Theaterdiner over de Leidse geschiedenis met varen, theater en diner.…

Meer info

Happen en stappen een orginele invulling van de avond met diner en verhalenverteller…

Meer info

Heerlijk varen en borrelen…

Meer info

Lunch vaart. Lekker varen terwijl u geniet van een heerlijke lunch…

Meer info

Culivaart, voor ieder gerecht met de boot naar een ander restaurant.…

Meer info

Stadswandeling onder leiding van verhalenverteller "Rembrandt van Rijn"…

Meer info

combineer de vaartocht met een bezoek aan de Corpus!…

Meer info

Heerlijk genieten van diner en hilarische spellen…

Meer info

Nieuw! Pubquiz & diner voor groepen van 20 personen.…

Meer info

Compleet bedrijsuitje voor groepen boven de 40 personen…

Meer info

Arrangementen - All Italian culinaire bootbeleving

All Italian culinaire bootbeleving

Echt! genieten van de heerlijke Italiaanse keuken tijdens een Rondvaart door de stad Leiden? Boek dan de All Italian bootbeleving bij Rondvaart Leiden. Rondvaart Leiden en Victor Russo`s Oisteria hebben voor u een culinaire “verwentocht” samengesteld.

  • De avond begint met een aperitief op de boot op de Boommarkt en uitleg van de kok over de gerechten die zullen passeren op de avond.
  • Als het voorgerecht is geserveerd gaan we een mooi rondje varen door Oud Leiden.
  • na drie kwartier wordt weer aangemeerd aan de Boommarkt waar het hoofdgerecht aan boord komt.
  • We zetten koers voor een vaart over de buiten singels van de stad
  • na drie kwartier wordt weer aangemeerd aan de boommarkt waar het dessert wordt opgediend.
  • na drie kwartier is de avond ten einde.

De Vaart gebeurd in principe op een open boot, de boot kan bij regen ook overdekt.

Te boeken vanaf 15 personen

Prijs €57,50 p.p.

Drank arrangement Mogelijkheid 1 :onbeperkt bier, frisdranken en huiswijn €15,- p.p. Mogelijkheid 2 : Italiaanse “top”wijn pakket €15,- pp (3 glazen p.p.)

Antipasti ( voorgerechten )

  • Burrata biologica ci bufala con olive taggiasche , pomodini confit , e melanzane alla norma.

Een biologische en romige buffelmelk kaas, wordt deze geserveerd met een garnering van gebakken aubergines, “ taggiasche” olijven en een konfijt van cherry tomaten

  • Carpaccio di lonza da Norcia con scaglie di pecorino e porcini marinati al Balsamico.

Een carpaccio gemaakt van flinterdun gesneden ham , wordt deze geserveerd met in balsamico gemarineerde eekhoorntjesbrood paddenstoelen en geschaafde schapen kaas

  • Insalata di farro Biologico Toscano con carciofi grigliati , lenticchie nere , sedano e pomodorini.

Een salade van biologische spelt uit Toscane wordt deze geserveerd met gegrilde artisjokken , een brunoise van bleekselderij, zwarte linzen, cherry tomaatjes en liefde.

Secondi ( hoofdgerechten )

Vega
- Pomodori occhio di bue ripieni di riso e spinaci ripassati , in crosta di tomino.

Een “Coeur de boeuf” tomaat , deze wordt gevuld met een risotto van spinazie en gegratineerd met een Tome kaasje uit Noord Italië.

of

Vlees
- Bistecchina di manzo ripiena alla molisana con concasse di pomodori, salsiccia ripassata e melanzane.

Een botermalse rundvlees biefstuk van bavette wordt deze geserveerd met een garnering van gebakken aubergines, rund worst en een concasse’ van tomaten gearomatiseerd met tijm.

of

Vis
- Salmone ripieno alle mandorle e dragoncello.

Noorse zalm, deze wordt geserveerd met een vulling van gekruimelde amandelen, gebakken aardappelen en dragon, gebakken mosselen met citroen knoflook en rode pepers

Dessert : - Crescionda con crema al moscato e frutta scitoppata.

Een smaakvol dessert wordt deze bereid met chocolade en amaretto koekjes en geserveerd op een crème van Muscat wijn met een garnering van huisgemaakt ingelegde vruchten.