Corona update: zorgeloos reserveren… daar gaan we voor! Lees hier verder.


Zorgeloos reserveren!


Een uitje organiseren is leuk, zolang dat soepel gaat. Dat begrijpen we bij Rondvaart Leiden als geen ander. Daarom hoef je je bij ons nergens zorgen over te maken. Wij garanderen het leukste uitje voor de beste prijs. En door onze flexibele annuleringsvoorwaarden kun je zorgeloos van gedachten veranderen als je toch twijfelt over je reservering. Kortom, nergens beleef je een uitje zo zorgeloos als bij Rondvaart Leiden.

Beschikbaarheid

Je hebt een aanvraag gedaan voor een uitje waarop je je zeer verheugt. Dan is het vervelend als dat opeens niet meer beschikbaar is. Daarom adviseren wij om uiterlijk 6 tot 4 weken van tevoren je uitje te reserveren. Een reservering kan je altijd kosteloos verplaatsen dus je kunt met een gerust hart vroeg boeken. Bijkomend voordeel is dat de keuze nog heel groot is en de voorpret lekker lang.

Annuleren

Je reserveert een uitje waar je je op dat moment het beste bij voelt. Je geniet van de zekerheid, de voorpret en de scherpe prijs. Maar mocht je alsnog van gedachten veranderen, misschien toch later willen of je ziet opeens een heel mooi ander uitje… dan mag je bij Rondvaart Leiden zonder extra kosten omboeken. Zonder opgaaf van redenen. Dat is zorgeloos reserveren, daar gaan we voor!

Corona - (update 31-03-2020)

Ook Rondvaart Leiden steunt het overheidsbesluit waardoor alle uitjes van 16 maart tot en met 28 april 2020 helaas niet door kunnen gaan. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en zullen ons waar nodig aanpassen als de situatie daar om vraagt.

Wij blijven open!

Onze medewerkers zijn via onze website, telefoon en e-mail 7 dagen in de week van 10:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar om te zorgen voor een zorgeloos uitje, want daar staan we voor!

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden