Zorgeloos reserveren… daar gaan we voor! Lees hier verder.

Algemene vaarwaarden


Onze algemene voorwaarden zijn lekker kort, eerlijk en duidelijk zonder moeilijke woorden. Wil je toch liever een ingewikkelde versie lezen? Bekijk dan deze algemene voorwaarden speciaal opgesteld voor (vaar)uitjes die je kunt downloaden in PDF.

1. Definities

  • Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden is de organisatie waarmee je een overeenkomst sluit om een leuk uitje te organiseren voor je gezelschap.
  • Rederij de Drie Geuzen is de organisatie die de varende activiteiten voor haar rekening neemt.
  • Gast, passagier en/of klant ben jij samen met het gezelschap waarvoor je een activiteit organiseert.

2. Gegevens

Bellen: 071 - 30 30 981
Mailen: info@rondvaartleiden.nl
Bezoeken: Aalmarkt 4, 2311 EC, Leiden
KvK-nummer: 68172605
BTW-nummer: NL001468075B59

3. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van onze diensverlening, bij ons een offerteaanvraag doet, of een boeking maakt. Soms gelden aanvullende of versoepelde voorwaarden die worden vermeld bij het online boeken of aanvragen van een offerte op onze website www.rondvaartleiden.nl.

4. Offerte

Je krijgt bij ons altijd een uitgebreide offerte per e-mail zodat je precies weet wat wij je kunnen aanbieden en welke prijs je daarvoor betaald. Maken wij onverhoopt toch een foutje in onze offerte? Dan doen wij natuurlijk ons best om het aanbod toch na te kunnen komen. Behalve dan wanneer het duidelijk is dat het om een blunder gaat waarvan je had kunnen weten dat het niet na te komen is.

5. Factuur

Een offerte bevestigen doe je door deze per e-mail te beantwoorden voor akkoord met eventuele aanvullingen om je boeking compleet te maken. Na akkoord ontvang je altijd via e-mail een factuur als defintieve boekingsbevestiging. Om verwarring te voorkomen houden we ons aan de afspraken die we in deze factuur met je hebben vastgelegd.

6. Betaling

Betalen doe je voor de reserveringsdatum met iDeal of (bedrijfs)creditcard door op de betaallink in de e-mail te klikken die je bij de factuur ontvangen hebt. In sommige gevallen kan er in overleg afgeweken worden van deze betalingscondities. Andere betalingscondities worden altijd per e-mail bevestigd met een aangepaste factuur.

7. E-factureren / op rekening betalen

Het indienen van een factuur met gebruikmaking van een Kamer van Koophandel-nummer of een Organisatie-identificatienummer (OIN) vormt voor ons geen probleem. Bij ons krijg je een toegewijde creditmanager die nauw met je samenwerkt om ervoor te zorgen dat jouw factuur binnen je organisatie wordt betaald. Om te voldoen aan de internationale PEPPOL-standaard voor e-facturatie, zijn al onze prijzen voor facturatie op rekening exclusief BTW.

8. Wijzigen

Na het ontvangen van de factuur als boekingsbevestiging kun je tot 48 uur van te voren je boeking kosteloos wijzigen. Omboeken is altijd gratis zonder opgaaf van redenen.

9. Klachten

1. Als je een klacht hebt dan vinden wij dat natuurlijk heel vervelend.  2. Laat het ons zo snel mogelijk weten als je een klacht hebt. Dan kunnen wij je het beste helpen. 3. We helpen je het liefst meteen maar als dat niet lukt uiterlijk binnen 2 werkdagen. 4. Wij doen altijd ons best om een klacht recht te zetten, welke klacht dan ook.

10. Vragen

Als je nog vragen hebt, geen man overboord! Bel ons even en wij beantwoorden graag al je vragen die je nog hebt na het lezen van deze algemene voorwaarden. Wij zijn dagelijks tussen 10:00 uur en 18:00 uur telefonische bereikbaar op telefoonnummer 071 30 30 981. Voor spoedreserveringen zijn wij ook voor 10:00 uur en na 18:00 uur telefonische bereikbaar.